Da vi efterhånden i lang tid har haft et godt samarbejde imellem de to virksomheder, har vi (indehaverne – Henrik og Mikkel) valgt at fusionere de to virksomheder, så vi sammen er bedre rustet til at møde fremtiden.

Årsagen
Der sker i disse år mange forandringer i tandlægebranchen i form at skærpede krav, nye overenskomster og lignende. Alt dette koster mange ressourcer, da vi som tandlæger skal bruge langt mere tid på eksempelvis administration. Her ønsker vi at være på forkant med udviklingen og være godt rustede således, at vi fortsat kan give dig den bedste service.

Kompetencer
Vi ser mange fordele i det nye Dentist.dk. Vores nye forenede styrke betyder blandt andet en bedre mulighed for at tiltrække nye dygtige kollegaer, samt endnu bedre mulighed for at videreuddanne vores personale, da vi nu internt har endnu flere spidskompetencer på praktisk talt alle tandlægefaglige områder.

Sker der nogen forskel for dig?
Det korte svar er nej – det er de samme søde og behagelige personer, du møder på klinikken. Eneste forskel er, at navnet er ændret til Dentist.dk.