Tandlægen på Torvet 8 i Ringkøbing er flyttet

Vi er flyttet til Smøgen 9, 6950 Ringkøbing, bag Apoteket.

Dette betyder for dig som patient, at vi har endnu flere veluddannede medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig!

Hvem er vi?

Hos os møder du et fuldt opdateret personale. Du finder ligeledes de sidste nye tiltag indenfor de forskellige behandlinger. Vore behandlere har tilsammen næsten 40 års erfaring i tandbehandling. Dette sikrer dig en grundig og kompetent behandling til konkurrencedygtige priser.

Hos os er du tilknyttet den faste tandlæge; Henrik Højgaard. Når du skal have lavet en undersøgelse får du en tid hos vores tandplejer, Connie Ammitzbøll.

Samarbejdet mellem personalet er godt. Vi har tillid til hinanden, og vi ved at hver især har de kompetencer der skal til, for at udføre arbejdet samvittighedsfuldt og godt, og endnu vigtigere; Vi er ikke bange for at bruge hinanden i samarbejdet. Således er vi i en konstant faglig udvikling, der kommer vore patienter til gode.

Connie er vores paradentose-specialist. Hun laver undersøgelser og tager røntgenbilleder og laver tandrensninger. Hun laver ligeledes en del forebyggende tandpleje.

Tandklinikassistenterne hos os er alle uddannede i, at lave almindelige tandrensninger og afpudsninger. De kan alle tage røntgenbilleder, sætte provisorier (midlertidige løsninger) fast, foruden de opgaver de plejer at løse.

Hos os bruger vi elektronisk journalføring, digital røntgen, anvender intraoralt kamara og tager kliniske fotos.

Se priser her

Obs. nyt telefonnummer!

SKRIV TIL KLINIKKEN

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Din besked

Information

Dentist.dk
Torvet 8, 1
DK-6950 Ringkøbing

Åbningstider:
Mandag: 8.00 – 17.00
Tirsdag: 8.00 – 17.00
Onsdag: 8.00 – 17.00
Torsdag: 8.00 – 16.00
Fredag: 8.00 – 15.30

Kontakt:
Tlf.: 9732 0345
E-mail: tandhh@dentist.dk

Faglig ansvarlig:
Henrik Højgaard