Er du flov over dit smil?

 

Kan du ikke lide at smile, fordi du synes, at du har grimme tænder? Skjuler du ofte din mund med hånden for at undgå, at nogen kan se det?

Så er det tid til en snak med en af vores dygtige tandlæger. De kan hjælpe dig. Vi har igennem årene ændret livet for rigtig mange mennesker, der, som du, har et smil, de ikke er glade for.

Hvad kan jeg forvente?

Uanset hvad der skal ske, vil vi tage os god tid til at gennemgå de forskellige muligheder, der er for dig. Sammen lægger vi en plan, så du præcis ved, hvad du skal igennem.

Er du ikke specielt glad for at gå til tandlæge, tilbyder vi dig gerne noget beroligende, inden vi går i gang. Alle der har prøvet vores beroligende medicin, er rigtig glade for det. Du ligger helt afslappet og når du gør det, virker vores bedøvelse også meget bedre.

Det er vigtigt, at du føler dig tryg, før vi går i gang.

Lad Dentist.dk hjælpe dig til at smile igen

Hos Dentist.dk er du sikret al den nødvendige information og ikke mindst den hjælp du skal bruge for at træffe den rigtige beslutning.

Vores dygtige tandlæger har mange års erfaring med mennesker, som ikke kan lide at gå til tandlæge. Vi har altid tid til dig, så vi er sikre på, at du får svar på dine spørgsmål og føler dig tryg.

Lad os hjælpe dig, så du kan komme til at smile smukt igen.

Stop med at være ked af dine tænders udseende og kom til at smile med selvtillid. Det hele starter med at du booker en tid – ring til din klinik i dag.

Find en klinik i nærheden

[vc_wp_custommenu nav_menu=”4″ title=”Behandlinger”]

ring