Smerter eller ubehag?

Smerter og ubehag er tegn på, at noget er galt med din mund. Måske er smerten dunkende, eller den kommer og går. Under alle omstændigheder er det vigtigt, at se din Tandlæge med det samme for, at få en ende på din lidelse og forhindre at situationen bliver værre.

Vi hjælper dig

Hos Dentist.dk vi tilbyder alle former for tandpleje og behandlinger på ét sted: digitale røntgenbilleder og billedbehandling, tandfyldninger, rodbehandling, kroner, broer, proteser og andre restaureringer. Uanset om det er en smertende tand eller en anden form for problem du har, så har vi den teknologi og ekspertise til at ende smerte og dit ubehag.

Når du kommer på klinikken vil Tandlægen tjekke din mund grundigt, og afhængigt af hvor nylig du har fået taget røntgenbillede, så kan det være at der skal tages nye for, at lave en præcis diagnose.

Din tandlæge hos Dentist.dk ønsker, at gøre din behandling så behageligt som muligt. Hvis du er bange eller angst, så tilbyder vi bedøvelse for, at hjælpe dig med at slappe af.

Gå ikke og lid i hverdagen med smerte eller ubehag. Få det ordnet ved, at ringe til os her. Så skal vi nok sørge for, at smerter og ubehag går væk.

Kontakt os, og hør hvordan vi kan hjælpe dig!

Find en klinik i nærheden

[vc_wp_custommenu nav_menu=”4″ title=”Behandlinger”]

ring