Klinikhuset – Hadsten

Mission:

At skabe grundlag for at alle kan bevare et sundt og velfungerende tandsæt livet igennem.

Vision:

At kombinere høj faglig kvalitet og information med moderne og velafprøvede behandlingsprincipper. At blive oplevet som en attraktiv arbejdsplads med team-samarbejde og god omgangstone i et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø. At være anerkendte for vores professionalisme.

Vi er glade for den tillid du viser os ved at være kunde her på klinikken. Vi vil gøre vores bedste for at tage vores del af ansvaret for et langvarigt og godt samarbejde.

Hvem er vi?

Vi er et stort team bestående af flere tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, og vi udfører alt inden for tandpleje. Vi tilstræber at næsten alle behandlinger kan udføres her på klinikken. Ved særligt komplicerede behandlinger har vi et tæt samarbejde med danske laboratorieteknikere og reguleringstandlæger. Vores mål er at bevare dine tænder sunde livet igennem. At opnå et godt resultat er altid et spørgsmål om tillid og samarbejde. Vi har forudsætningerne for at nå dette mål; tidssvarende udstyr, de bedste materialer kombineret med de rigtige og velafprøvede behandlingsprincipper!

Vores klinik er i øvrigt kørestols- og handicapvenlig.

Klinikhuset – Hadsten

Dentist.dk
Tinghøjvej 7
DK-8370 Hadsten

Tlf. tider:
Mandag: 07.30 – 17.00
Tirsdag: 07.30 – 17.00
Onsdag: 07.30 – 16.00
Torsdag: 07.30 – 16.00
Fredag: 07.30 – 15.00

Kontakt:
Tlf.: 8698 1505
E-mail: klinikhuset@dentist.dk

Faglig ansvarlig:
Mette Bisgaard

SKRIV TIL KLINIKKEN

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Din besked