Velkommen hos Dentist.dk i Stoholm

Info vedr. Corona-virus

VI HOLDER STADIG ÅBENT

Vi har dog fået besked på at udsætte undersøgelser, tandrensninger og andre ikke-vigtige behandlinger.

Derfor har vi iværksat vores nødberedskab, så vi sørger for at vi kan tage os af de akutte og kritiske behandlinger. Det betyder også at vores telefontider kan ændre sig afhængig af vores tilgængelighed.

Hvis du møder en lukket telefon, så er det fordi vi har travlt med at behandle. Send os i stedet en email – så kontakter vi dig så snart vi ser den.

Er du syg eller har influenzalignende symptomer, beder vi dig melde afbud.

Er du syg og har akut brug for tandlægehjælp, må vi desværre ikke hjælpe dig, men henviser i stedet til sygehuset.

Vi takker for din forståelse og glæder os til vi igen kan modtage dig under normale omstændigheder.

Om os

Tandlægerne i Stoholm er nu en del af Dentist.dk

Tandlægehuset i Stoholm kan tilbyde alle former for behandling indenfor tandpleje. For at det bliver en positiv oplevelse at besøge sin tandlæge, har vi sørget for at skabe en god stemning i rare og hyggelige omgivelser på klinikken. Vi vil gerne have, at du som patient skal føle dig velkommen, og at du føler dig tryg under behandlingen. Vi ønsker altid at give dig omhyggelig information og rådgivning om alle behandlinger.

STOLTHED I PROFESSIONEL ADFÆRD

For os betyder det alt at kunne tilsikre vores patienter – børn og voksne, at vores professionelle adfærd i alle henseender bunder i ønsket om at placere overliggeren højst muligt – hver dag. Det er netop en stolthed over at kunne agere og kommunikere ud fra princippet om, at man opnår tryghed i den bedste tandpleje hos os. Vi er meget bevidst om at patientens umiddelbare behov er vores lov. Det handler ikke mindst om ordentlighed.

GOD OG KORREKT KOMMUNIKATION

Det betyder alt for os at se patienten i øjnene og være sikre på, at vores kommunikation er den bedste, men også, at den er korrekt forstået af patienten, så vi undgår misforståelser. Kommunikation er en hjørnesten for i opfattelsen af os som professionelle mennesker, der har fokus på den individuelt baserede dialog.

SERVICE, SERVICE, SERVICE

Service er en livsstil, en indstilling og en rigtig god mavefornemmelse. Det oplever vi i hverdagen fra vores patienter. Men service er også en helt basal fornemmelse for, hvad det enkelte menneske, der bruger vores klinik, kan forvente at møde og opleve. Det handler om at blive budt velkommen med et smil og at vi viser, at vi har tid og ”ser” patienten. Det handler om at vi skal huske, at vi skal give patienterne mere end de forventer, fordi det giver både dem og os den bedste dag.

Se priser her

Dentist.dk i Stoholm

Johan Bittmanns Vej 2D
7850 Stoholm

Åbningstider:

Mandag             8.00 – 18.00
Tirsdag              8.00 – 17.00
Onsdag              8.00 – 16.00
Torsdag             8.00 – 16.00
Fredag               8.00 – 16.00

Kontakt:
Tlf.: 9754 1515
E-mail: stoholm@dentist.dk

SKRIV TIL KLINIKKEN

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Din besked