Velkommen hos Dentist.dk i Bøvlingbjerg

Om os

BØVLINGBJERG TANDLÆGEKLINIK ER NU EN DEL AF DENTIST.DK

Tandlægehuset i Bøvlingbjerg kan tilbyde alle former for behandling inden for tandpleje. For at det bliver en positiv oplevelse at besøge sin tandlæge, har vi sørget for at skabe en god stemning i rare og hyggelige omgivelser på klinikken. Vi vil gerne have, at du som patient skal føle dig velkommen, og at du føler dig tryg under behandlingen. Vi ønsker altid at give dig omhyggelig information og rådgivning om alle behandlinger.

STOLTHED I PROFESSIONEL ADFÆRD

For os betyder det alt at kunne tilsikre vores patienter, at vores professionelle adfærd i alle henseender bunder i ønsket om at placere overliggeren højst muligt – hver dag. Det er netop en stolthed over at kunne agere og kommunikere ud fra princippet om, at man opnår tryghed i den bedste tandpleje hos os. Vi er meget bevidst om at patientens umiddelbare behov er vores lov. Det handler ikke mindst om ordentlighed.

GOD OG KORREKT KOMMUNIKATION

Det betyder alt for os at se patienten i øjnene og være sikre på, at vores kommunikation er den bedste, men også, at den er korrekt forstået af patienten, så vi undgår misforståelser. Kommunikation er en hjørnesten for i opfattelsen af os som professionelle mennesker, der har fokus på den individuelt baserede dialog.

SERVICE, SERVICE, SERVICE

Service er en livsstil, en indstilling og en rigtig god mavefornemmelse. Det oplever vi i hverdagen, bl.a. fra vores nye patienter i Lemvig. Men service er også en helt basal fornemmelse for, hvad det enkelte menneske, der bruger vores klinik, kan forvente at møde og opleve. Det handler om at blive budt en god kop kaffe med et smil og at vi viser, at vi har tid og ”ser” patienten. Det handler om at vi skal huske, at vi skal give patienterne mere end de forventer, fordi det giver både dem og os den bedste dag.

Se priser her.

Dentist.dk i Bøvlingbjerg

Drosselvej 1
7650 Bøvlingbjerg

Åbningstider:

Mandag             Lukket
Tirsdag              8.00 – 15.00
Onsdag              8.00 – 15.00
Torsdag             Lukket
Fredag               Lukket

Kontakt:
Tlf.: 9788 5454
E-mail: bovlingbjerg@dentist.dk

SKRIV TIL KLINIKKEN

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Din besked