FÅ FLOTTE TANDIMPLANTATER I EGTVED

Implantater

En stor del af din livskvalitet afhænger af dine tænder. Har du ødelagt eller mistet en eller flere tænder på grund af en ulykke, syreskader, eller manglende tandhygiejne kan det påvirke din livskvalitet.

Hos Dentist.dk i Egtved står vi klar til at hjælpe dig, så du igen kan få et smukt og velfungerede tandsæt. På den måde er det med til at styrke din selvtillid, så du igen trygt kan smile til omverdenen.

Ved en tandlæge hos Dentist.dk i Egtved har vi mulighed for at erstatte en eller flere af dine tænder med et implantat.

I gamle dage var eneste mulighed for at erstatte en manglende tand med en fastsiddende løsning at lave en tandbro. Ofte var det her nødvendigt at slibe i dine egne sunde tænder. En ikke helt risikofri behandling. En fordel ved at anvende implantater som behandlingsmetode er netop, at vi skåner dine egne sunde tænder.

Implantater er med til at bidrage til at du, resten af livet, får velfungerende tænder.

Hos os starter du dit forløb ud med en grundig forundersøgelse. Der vil blive taget røgentbilleder af dine tænder, hvor vi derefter vurderer på om implantater er den bedste løsning for dig. I vurderingen indgår bl.a. om der er tilstrækkeligt med knoglemasse til at implantatet kan sætte sig fast. I tilfælde af at der mangler knoglemasse kan det løses ved hjælp af kunstig knogle, hvorefter implantatet oftest vil sætte sig fast.

Levetiden for et godt implantat er ca. 10 år, derefter kan det udskiftes med nye.

Du har sikkert gjort dig mange overvejelser hvad angår dine tænder og har sikkert en masse spørgsmål. Derfor tager vi os god tid til en snak om dine tænder inden du ligger dig i tandlægestolen til en grundig forundersøgelse.

Kontakt Dentist.dk i Egtved og hør om dine muligheder for at få foretaget implantatbehandling.

[vc_wp_custommenu nav_menu=”14″ title=”Vi tilbyder”]

  SKRIV TIL KLINIKKEN

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Din besked

  Dentist.dk i Egtved

  Dentist.dk 

  Aftensang 34
  DK-6040 Egtved

  Åbningstider:
  Mandag: 08.30 – 17.00
  Tirsdag: 08.30 – 15.30
  Onsdag: Lukket
  Torsdag: 08.30 – 17.00
  Fredag: 08.30 – 15.30

  Kontakt:
  Tlf.: 7555 2444
  E-mail: egtved@dentist.dk

  .