FÅ LAVET KRONER OG BROER I EGTVED

Kroner/Broer

Problemer med tænderne kan virke hæmmende og generende. Heldigvis kan det ordnes med kroner eller broer. En krone kan beskytte en defekt tand, der ikke kan ordnes med en fyldning. Kronen vil være med til at gøre tanden mere holdbar, så den ikke knækker så nemt.

Har du en ødelagt tand, der skal erstattes med en ny, kan du få den erstattet med et implantat. Hvis de tænder, der er nabo til den mistede tand også er dårlige og har behov for kronebehandling, kan løsningen blive at lave en fastsiddende tandbro. På den måde opnår du to fordele. Du både erstatter den mistede tand og forstærker nabotænderne. En bro fastsættes på dine egne naturlige. Derfor vil din nye bro hurtigt komme til at føles som en naturlig del af dine egne tænder. Af både udseendemæssige og funktionelle grunde er en bro et godt valg, da det giver dig et pænt tandsæt og hjælper dig til bedre at kunne tygge din mad igen.

Mange års erfaring med kroner og broer

Hos Dentist.dk i Egtved står vi klar til at rådgive dig om både kroner og bruger. Du er i trygge hænder hos os, da vi har mange års erfaring inden for tandlægefaget. Derfor kan du roligt læne dig tilbage i tandlægestolen hos os.

Vi kan kontaktes her på siden eller på tlf. 75 55 24 44 og giver dig mulighed for at få en uforpligtende samtale forud for undersøgelsen. Vi rådgiver dig på bedste vis omkring kroner og broer, så du er klar til dit næste tandlægebesøg hos os.

Se priser her

[vc_wp_custommenu nav_menu=”14″ title=”Vi tilbyder”]

  SKRIV TIL KLINIKKEN

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Din besked

  Dentist.dk i Egtved

  Dentist.dk 

  Aftensang 34
  DK-6040 Egtved

  Åbningstider:
  Mandag: 08.30 – 17.00
  Tirsdag: 08.30 – 15.30
  Onsdag: Lukket
  Torsdag: 08.30 – 17.00
  Fredag: 08.30 – 15.30

  Kontakt:
  Tlf.: 7555 2444
  E-mail: egtved@dentist.dk

  .