FÅ PÆNE HVIDE TÆNDER MED EN TANDBLEGNING

Tandblegning

Et flot smil betyder alt for de fleste. Det er vigtigt at have et flot smil at vise frem ellers er påvirker det ofte ens selvtillid.

Når dine tænder ældes bliver de automatisk misfarvet. Denne proces bliver hjulpet på vej ved hjælp af indtaget af f.eks. kaffe og cola. En god tandhygiejne kan afhjælpe dig med problemet, men ofte skal der lidt ekstra hjælp til. Derfor tilbyder vi hos Dentist.dk i Egtved en tandblegning, som kan give dig fine hvide tænder, så du igen kan smile.

Få dine tænder hvide igen med en tandblegning

Det er altid en god idé at søge råd hos en af vores tandlæger inden du fastlægger dig på en fast behandling, da der findes mange forskellige metoder til tandblegning.

Tandblegning er ikke permanent, så hvis du ønsker at vedligeholde resultatet må du være indstillet på at det ikke er alle tænder der kan bleges. Misfarvede tænder som følge af rygning kan oftest godt behandles med tandblegning. Derimod tænder som er gule grundet arvelige anlæg kan være svære at blege med et godt resultat. Derfor er det vigtigt at du rådfører dig med en af vores tandlægen inden du beslutter dig for en tandblegning.

[vc_wp_custommenu nav_menu=”14″ title=”Vi tilbyder”]

  SKRIV TIL KLINIKKEN

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Din besked

  Dentist.dk i Egtved

  Dentist.dk 

  Aftensang 34
  DK-6040 Egtved

  Åbningstider:
  Mandag: 08.30 – 17.00
  Tirsdag: 08.30 – 15.30
  Onsdag: Lukket
  Torsdag: 08.30 – 17.00
  Fredag: 08.30 – 15.30

  Kontakt:
  Tlf.: 7555 2444
  E-mail: egtved@dentist.dk

  .