En professionel tandretning giver dig fornyet livskvalitet

Tænder er ofte langt sværere at skjule end man lige går og tror, og da et pænt tandsæt for mange udtrykker styr på tingene, er det vigtigt for de fleste, at tænderne er i orden.

Skæve tænder kan medvirke til, at ejeren af disse oplever følelsen af mindreværd, og det vil vores tandlæger fra Dentist.dk i Felsted rigtig gerne være med til at forebygge ved at foretage tandretning og tandregulering, da vi mener, at alle har ret til et godt liv uden spekulationer om tænder, der ikke sidder, som de skal.  

Uanset din alder kan du få foretaget tandretning hos os

At rette tænder til er faktisk langt nemmere, end de fleste går og tror. Behandlingen indkluderer typisk en bøjle, som du skal benytte efter aftale med din tandlæge over en kortere eller længere periode.

De fleste typer tandretning eller tandregulering tager maksimum to år og kan foretages på både børn og voksne. Det er derfor aldrig for sent at få gjort noget ved dit smil.

Kontakt os gerne gennem nedenstående kontaktformular eller ring direkte til tandlægehuset i Felsted på tlf. 74 68 57 87 for at høre nærmere om, hvad vi helt konkret kan gøre for dig.

[vc_wp_custommenu nav_menu=”10″ title=”Vi tilbyder”]

  SKRIV TIL KLINIKKEN

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Din besked

  TANDLÆGEHUSET I FELSTED

  Dentist.dk
  Møgelmosevej 2
  DK-6200 Aabenraa

  Åbningstider:
  Mandag: 8.00 – 17.00
  Tirsdag: 8.00 – 16.00
  Onsdag: 8.00 – 17.00
  Torsdag: 8.00 – 15.30
  Fredag: 8.00 – 15.00

  Kontakt:
  Tlf.: 7468 5787
  E-mail: felsted@dentist.dk