Hjælp til paradentose i Hedensted

Paradentose er nærmest blevet en folkesygdom på linje med overvægt og diabetes. Stadigt flere danskere rammes årligt af den ubehagelige betændelsestilstand, hvor bakterier angriber den knogle, som dine tænder sidder fast i.

Vores tandlæger hos Dentist.dk i Hedensted er specialiserede i at behandle paradentose, men de vil meget hellere lære dig, hvordan du helt simpelt kan forebygge betændelse i knogler og tandkød ved at værne om god tandhygiejne.  

Paradentose kan undgås med simple midler

Du kan hurtigt og nemt kontakte os både online via kontaktformularen og telefonisk på tlf. 75 89 93 33. Så aftaler vi sammen en tid til undersøgelse, hvor du kan få klarlagt, hvorvidt tænder og tandkød skal have en ekstra omgang med tandbørste og tandtråd, eller om alt, forhåbentlig, ser fint ud. Det er bedst at komme betændelsestilstande som paradentose i forkøbet, så de ikke udvikler sig til noget rigtig ubehageligt.

Derfor anbefaler vi et besøg hos Dentist.dk i Hedensted, hvor vi tager godt hånd om den enkelte patient og giver os god tid til både vejledning og behandling.  

[vc_wp_custommenu nav_menu=”9″]

  SKRIV TIL KLINIKKEN

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Din besked

  Bytorvets Tandlæger i Hedensted

  Dentist.dk
  Bytorvet 5, 1. tv.
  DK-8722 Hedensted

  Hedensted:
  Mandag: 8.00 – 17.00
  Tirsdag: 8.00 – 17.00
  Onsdag: 8.00 – 17.00
  Torsdag: 8.00 – 17.00
  Fredag: 8.00 – 15.00

  Kontakt:
  Tlf.: 7589 9333
  E-mail: hedensted@dentist.dk