Få tandretning i Hedensted

Vores naturlige tandsæt er helt unikt, hvorfor det ikke nødvendigvis altid er fejlfrit. Disse små indbyrdes forskelligheder kan være meget charmerende, men kan desværre også lede til både kosmetiske og funktionsmæssige gener, der kan fylde meget for ejeren af de involverede tænder.

Heldigvis er skævt voksende tænder noget, der kan gøres noget ved, og hos Dentist.dk i Hedensted står vores team af særdeles erfarne tandlæger derfor klar til at tage godt imod dig og give dig den helt rigtige behandling til dit behov.

Både unge og gamle kan få foretaget tandretning

Typisk får de fleste rettet deres tænder allerede i teenageårene ved hjælp af bøjle, men en tandretning kan også sagtens foretages på voksne, hvorfor flere og flere vælger at få gjort noget ved de skæve tænder, det irriterende mellemrum og andre små skavanker, der fylder i hverdagen.

Hvad enten du er ung eller gammel, er du derfor velkommen til at kontakte Dentist.dk i Hedensted. Så aftaler vi sammen en tid til undersøgelse og guider dig herfra godt videre gennem det rette behandlingsforløb tilpasset din situation.

[vc_wp_custommenu nav_menu=”9″]

  SKRIV TIL KLINIKKEN

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Din besked

  Bytorvets Tandlæger i Hedensted

  Dentist.dk
  Bytorvet 5, 1. tv.
  DK-8722 Hedensted

  Hedensted:
  Mandag: 8.00 – 17.00
  Tirsdag: 8.00 – 17.00
  Onsdag: 8.00 – 17.00
  Torsdag: 8.00 – 17.00
  Fredag: 8.00 – 15.00

  Kontakt:
  Tlf.: 7589 9333
  E-mail: hedensted@dentist.dk