Få flotte tandimplantater hos Byens Tandlægecenter i Herning

Ødelagte og mistede tænder som følge af eksempelvis ulykker, syreskader eller længerevarende dårlig tandhygiejne kan potentielt ødelægge din livskvalitet. 

Heldigvis står vores tandlæger hos Dentist.dk klar til at hjælpe dig på vejen mod et nyt og flot smil, der vil give dig fornyet selvværd og gøre nogle af hverdagens nuværende udfordringer noget nemmere at kapere.

Hos Dentist.dk i Herning vil en tandlæge kunne erstatte både en, flere eller alle dine tænder med implantater i titanium.

Denne behandlingsmetode er den simpleste metode til erstatning af egne tænder, idet behandlingen ikke involverer dine øvrige, velfungerende tænder men blot de tænder eller det tomrum i munden, som du ønsker erstattet med kunstige tænder.

Implantater kan sikre dig velfungerende tænder resten af livet

Dit forløb starter med en grundig forundersøgelse, hvor vi tager røntgenbilleder med henblik på at vurdere, hvorvidt implantater er den rette behandling for dig. Dette vurderes blandt andet på baggrund af, hvorvidt der er nok knoglemasse i munden til, at implantatet vil kunne fæstne sig.

Hvis ikke, kan dette dog løses ved at udbygge den eksisterende knoglemasse med kunstig knogle, hvorfor behandling med implantater som oftest godt kan lade sig gøre.

Et godt implantat holder i cirka 10 år, hvorefter det kan skiftes til nye implantater.

Kontakt os allerede i dag og hør om dine muligheder for at få foretaget implantatbehandling hos Dentist.dk i Herning.

Du har sikkert mange spørgsmål forud for, at du kan tage et oplyst valg om dine tænders fremtid, og vi rådgiver dig derfor alt det, vi kan, før du lægger dig i tandlægestolen til forundersøgelse.

[vc_wp_custommenu nav_menu=”8″ title=”Vi tilbyder”]

  SKRIV TIL KLINIKKEN

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Din besked

  Byens TandlægeCenter Herning

  Dentist.dk 
  Sjællandsgade 33
  DK-7400 Herning

  Åbningstider:
  Mandag: 7.45 – 17.00
  Tirsdag: 7.45 – 16.30
  Onsdag: 7.45 – 16.30
  Torsdag: 7.45 – 16.00
  Fredag: 7.45 – 15.00

  Kontakt:
  Tlf.: 9712 3710
  E-mail: herning@dentist.dk