Få lavet kroner og broer hos Byens Tandlægecenter i Herning

Kroner og broer er din redning, hvis det for alvor er gået skævt med tænderne. En defekt tand, som ikke kan reddes med en fyldning, kan i stedet søges beskyttet med en krone, der vil gøre tanden mere holdbar, så den ikke så nemt knækker.

Er uheldet allerede ude, og skal du have erstattet en ødelagt tand med en ny, kan du få erstattet den ødelagte tand med en bro eller et implantat. En bro sættes fast på de omkringliggende naturlige tænder, og din nye bro vil derfor hurtigt komme til at føles som en del af dine egne tænder. En bro er derfor et godt valg af både kosmetiske og funktionelle grunde, idet en bro vil give dig et pænt tandsæt samtidig med, at du får nogle flere tænder at tygge med.  

Mange års erfaring med kroner og broer

Hos Dentist.dk i Herning kan vi rådgive dig om både kroner og broer. Vi har mange års erfaring i tandlægefaget, og du er derfor i gode hænder, når du lægger dig i stolen hos os.

Ønsker du en uforpligtende samtale forud for undersøgelse, kan vi kontaktes både telefonisk og via formularen på denne side. Så rådgiver vi dig det bedste vi kan omkring kroner og broer, så du forhåbentlig føler dig bedre klædt på til dit næste besøg hos os.  

[vc_wp_custommenu nav_menu=”8″ title=”Vi tilbyder”]

  SKRIV TIL KLINIKKEN

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Din besked

  Byens TandlægeCenter Herning

  Dentist.dk 
  Sjællandsgade 33
  DK-7400 Herning

  Åbningstider:
  Mandag: 7.45 – 17.00
  Tirsdag: 7.45 – 16.30
  Onsdag: 7.45 – 16.30
  Torsdag: 7.45 – 16.00
  Fredag: 7.45 – 15.00

  Kontakt:
  Tlf.: 9712 3710
  E-mail: herning@dentist.dk