Få tjekket for paradentose hos Byens Tandlægecenter

Sammen med tandkødsbetændelse er paradentose en af de mest almindelige tandkødssygdomme, der hvert år rammer rigtig mange danskere.

Paradentose starter typisk som tandkødsbetændelse og skyldes bakterier, der angriber den knogle, som holder tænderne fast i kæben. Behandles paradentose ikke i tide, kan betændelsestilstanden derfor i værste fald forårsage løse tænder. Tilstanden kan dog nemt forebygges med tandrensning og generelt god tandhygiejne, og hos Dentist.dk i Herning står vi klar til at hjælpe dig med enten at forebygge fremtidig paradentose eller behandle den eksisterende.   

Paradentose – få hjælp til forebyggelse og behandling

Det er vigtigt at passe godt på det tandsæt, man har, for blandt andet at beskytte tænderne mod paradentose. For mange kræver denne omsorg for tænderne dog lidt ekstra vejledning fra en tandlæge, der ved, hvad vedkommende snakker om.

Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, enten via nedenstående kontaktformular eller telefonisk på tlf. 97 12 37 10. Så finder vi sammen en tid, der passer dig, hvor du kan komme ind til en undersøgelse hos en af vores tandlæger.

SKRIV TIL KLINIKKEN

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Din besked

Byens TandlægeCenter Herning
Dentist.dk
Sjællandsgade 33
DK-7400 Herning
Åbningstider:
Mandag: 7.45 – 17.00
Tirsdag: 7.45 – 16.30
Onsdag: 7.45 – 16.30
Torsdag: 7.45 – 16.00
Fredag: 7.45 – 15.00

Kontakt:
Tlf.: 9712 3710
E-mail: herning@dentist.dk

.