Få flotte, hvide tænder med en tandblegning

At have et flot smil at vise frem betyder meget for de fleste og derfor kan det ofte virke hæmmende på selvværdet og selvtilliden, når det flotte, hvide smil ikke sidder lige i skabet.

Efterhånden som dine tænder ældes, bliver de automatisk misfarvede, og også hyppigt indtag af eksempelvis kaffe og cola er med til at hjælpe denne proces godt på vej. God tandhygiejne kan hjælpe på sagen, men sommetider skal der lidt ekstra til. Derfor tilbyder vi hos Dentist.dk i Herning at foretage en professionel tandblegning, så du hurtigt og enkelt kan få smilet tilbage.   

En tandblegning gør gule tænder hvide igen

Der findes forskellige professionelle metoder til tandblegning, så det er en god idé at rådføre dig med en af vores tandlæger forud for, at du lægger dig fast på en behandlingsmetode.

Tandblegning er ikke en engangsaffære, hvis du vil holde resultatet ved lige, og det er ikke alle tænder, der kan bleges. Tandblegning af tænder, der er misfarvede som følge af eksempelvis rygning kan typisk godt behandles med tandblegning, imens tænder, der er gule som følge af arvelige anlæg, kan være sværere at blege med et godt resultat til følge. Rådfør dig derfor altid med en af vores tandlæger, før du beslutter dig for behandling.  

[vc_wp_custommenu nav_menu=”8″ title=”Vi tilbyder”]

  SKRIV TIL KLINIKKEN

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Din besked

  Byens TandlægeCenter Herning

  Dentist.dk 
  Sjællandsgade 33
  DK-7400 Herning

  Åbningstider:
  Mandag: 7.45 – 17.00
  Tirsdag: 7.45 – 16.30
  Onsdag: 7.45 – 16.30
  Torsdag: 7.45 – 16.00
  Fredag: 7.45 – 15.00

  Kontakt:
  Tlf.: 9712 3710
  E-mail: herning@dentist.dk