Velkommen hos Dentist.dk i Holstebro

Om os

Dentist.dk Bøvlingbjerg er fremover en del af Dentist.dk Holstebro

Dentist.dk – Tandlægerne i Holstebro kan tilbyde alle former for behandling inden for tandpleje. For at det bliver en positiv oplevelse at besøge sin tandlæge, har vi sørget for at skabe en god stemning i rare og hyggelige omgivelser på klinikken. Vi vil gerne have, at du som patient skal føle dig velkommen, og at du føler dig tryg under behandlingen. Vi ønsker altid at give dig omhyggelig information og rådgivning om alle behandlinger.

BRED GEOGRAFISK SØGNING PÅ HOLSTEBRO TANDKLINIK

Vi har rigtig mange tilfredse og loyale kunder fra Holstebro kommune og omegnsbyer, og det er vores mål for de kommende år, at vi skal have endnu flere, som vil tænke om Dentist.dk Holstebro som en professionelt drevet klinik med fokus på kvalitet og tryghed i den bedste tandpleje. Det vil vi bl.a. gøre ved at synliggøre vores kompetencer og hvorfor Dentist.dk Holstebro er det fortrukne valg for flere og flere borgere. Det handler også om værdier.

STOLTHED I PROFESSIONEL ADFÆRD

For os betyder det alt at kunne tilsikre vores patienter, at vores professionelle adfærd i alle henseender bunder i ønsket om at placere overliggeren højst muligt – hver dag. Det er netop en stolthed over at kunne agere og kommunikere ud fra princippet om, at man opnår tryghed i den bedste tandpleje hos os. Vi er meget bevidst om at patientens umiddelbare behov er vores lov. Det handler ikke mindst om ordentlighed.

GOD OG KORREKT KOMMUNIKATION

Det betyder alt for os at se patienten i øjnene og være sikre på, at vores kommunikation er den bedste, men også, at den er korrekt forstået af patienten, så vi undgår misforståelser. Kommunikation er en hjørnesten for i opfattelsen af os som professionelle mennesker, der har fokus på den individuelt baserede dialog.

En god tandlægebehandling handler om gensidig tillid. Derfor tager behandlingen den tid der skal til, for at du føler dig tryg.

Er du angst for at gå til tandlæge, så fortæl os om det. På den måde kan vi tage hånd om tandlægeskrækken og lave nøjagtige aftaler om behandling og behandlingstempo. På den måde tror vi på at du på sigt vil kunne komme af med angsten.

SERVICE, SERVICE, SERVICE

Service er en livsstil, en indstilling og en rigtig god mavefornemmelse. Det oplever vi i hverdagen, bl.a. fra vores nye patienter i Ulfborg og Vemb. Men service er også en helt basal fornemmelse for, hvad det enkelte menneske, der bruger vores klinik, kan forvente at møde og opleve. Det handler om at blive budt en god kop kaffe med et smil og at vi viser, at vi har tid og ”ser” patienten. Det handler om at vi skal huske, at vi skal give patienterne mere end de forventer, fordi det giver både dem og os den bedste dag.

Se priser her.

Link til vores tilsynsrapport.

Dentist.dk i Holstebro

Den Røde Plads 29
DK-7500 Holstebro

Åbningstider:

Mandag             8.00 – 16.00
Tirsdag              8.00 – 15.30
Onsdag              8.00 – 16.00
Torsdag             8.00 – 15.00
Fredag               8.00 – 14.00

Tlf. tider:

Mandag             8.00 – 12.00
Tirsdag              8.00 – 12.00
Onsdag              8.00 – 12.00
Torsdag             8.00 – 12.00
Fredag               8.00 – 12.00

Kontakt:
Tlf.:9742 0039
E-mail: holstebro@dentist.dk

Faglig ansvarlig:
Torben Bang

    SKRIV TIL KLINIKKEN

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Din besked