Velkommen hos Dentist.dk i Otterup

Tandlægehus Otterup er fremover en del af Dentist.dk

Dentist.dk i Otterup kan tilbyde alle former for behandling inden for tandpleje. For at det bliver en positiv oplevelse at besøge sin tandlæge, har vi sørget for at skabe en god stemning i rare og hyggelige omgivelser på klinikken. Vi vil gerne have, at du som patient skal føle dig velkommen, og at du føler dig tryg under behandlingen. Vi ønsker altid at give dig omhyggelig information og rådgivning om alle behandlinger.

Nyt stærkt hold

Vi har sat et nyt og stærkt hold, som tager afsæt i de samme værdier og faglige stolthed, og er glade for at kunne fortælle at vi netop nu tager nye patienter ind.

Så ring til os og hør hvad vi kan gøre for dig.

AKUT HJÆLP

Vi modtager gerne akutte patienter i vores normale åbningstid. Før du kommer til tandlægen, er der en række ting, du selv kan gøre, for at skaden ikke forværres:

HVIS DU HAR KNÆKKET EN TAND ELLER FLÆKKET EN FYLDNING

skal du undgå koldt og varmt og undgå at tygge med den skadede tand. Du skal forsøge at holde området rent med tandbørste og tandtråd, indtil du kan komme til tandlægen.

VED VOLDSOM TANDPINE

skal du søge tandlæge hurtigst muligt. Indtil da må du prøve at holde tandpinen hen med smertestillende midler, men undgå overdosering. Hvis du er i tvivl, bør du kontakte apoteket. Voldsom tandpine opstår som regel, fordi bakterier eller en revne er nået ind til nerven i en tand.

KRAFTIGE TANDSMERTER

i forbindelse med betændelse omkring en visdomstand kan dæmpes ved at skylle munden med klorhexidin, som du kan få i håndkøb. Søg derefter tandlæge hurtigst muligt.

ER DU UDE FOR EN ULYKKE, HVOR DINE TÆNDER BLIVER SLÅET HELT ELLER DELVIST UD

skal du om muligt opbevare de udslåede tænder i rent vand eller i munden. Søg straks tandlæge – muligvis kan tanden/tænderne genindsættes.

SERVICEEFTERSYN

​Det er i din interesse, at du kommer hos os og får efterset dine tænder med jævne mellemrum. Hvor tit afhænger af dit individuelle behov.

Hos os er det et professionelt team der går dine tænder igennem.

Vi vil i fællesskab gennemgå dine tænder, så du kan få en dybdegående rådgivning om, hvordan netop du kan passe dine tænder bedst muligt. Du vil også modtage rådgivning, om hvilke problemer der vil kunne opstå, og om hvordan disse kan afhjælpes.

KOSMETISK TANDPLEJE

MANGE ØNSKER SIG PÆNERE TÆNDER

Det er måske kun en enkelt tand som du lægger mærke til eller flere som har den forkerte tandstilling eller farve. Der kan også være en knækket tand eller et uheldigt mellemrum. Det er et problem hvis du ser dig i spejlet og ikke er tilfreds med det du ser, eller det gør at du ikke har lyst til at smile eller grine når du er sammen med andre mennesker. Pæne tænder kan hjælpe dig til at bevare et godt velvære og give dig mere selvtillid. Du kan blive glad for dine tænder igen.

Mange af de kosmetiske tandbehandlinger vil samtidig gøre din tandstatus bedre. Når man erstatter gamle sølvamalgamfyldninger eller kantede gamle plastfyldninger med nye plastfyldninger eller kroner, giver det dig stærkere tænder og gør dem lettere at holde rene. Når du får rettet tænder vil de ikke ligge så tæt og der vil være mindre risiko for at få caries i mellemrummene. Spørg din tandlæge eller tandplejer hvordan du kan få et stærkere og pænere tandsæt.

Tandlægeskræk

Hvis du lider af tandlægeskræk kan det være svært at komme afsted én gang om året, for at få kigget tandsættet igennem. Men det er også helt naturligt at nogle kan være bange for at gå til tandlægen. Vi har derfor skrevet om frygten og hvorfor du kan være tryg ved netop os:

Læs om tandlægeskræk her!

Se priser her

Dentist.dk i Otterup

Banepladsen 5
DK-5450 Otterup

Åbningstider:

Mandag            8.00 – 16.00
Tirsdag             8.00 – 16.00
Onsdag             8.00 – 16.00
Torsdag            8.00 – 17.00
Fredag              8.00 – 14.30

Tlf. tider:

Mandag            8.00 – 16.00
Tirsdag             8.00 – 16.00
Onsdag             8.00 – 15.00
Torsdag            8.00 – 16.00
Fredag              8.00 – 12.00

Kontakt:
Tlf.: 6482 1055
E-mail: otterup@dentist.dk

SKRIV TIL KLINIKKEN

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Din besked