Er du bange? – Det er helt normalt!
Gør det ondt? Har jeg huller? Skal jeg bedøves? Kan tandlægen mon mærke og forstå, at jeg er utryg? Mange mennesker er en smule nervøse, når de skal til tandlæge. Det er helt normalt. Men nogle er så angste, at det afholder dem fra at få kigget på tænderne i årevis.

Du kan være helt tryg hos Dentist.dk
Vi har specialiseret os i tandlægeangst. Den angst, der måske har afholdt dig fra at gå til tandlæge i årevis. Den angst, som betyder, at du er ved at kaste op af skræk ved tanken om, at du måske skal have boret og lavet en fyldning.

Vi tager os tid til at snakke med dig. Fortæller dig, hvad der skal ske og hjælper dig med at blive tryg ved at gå til tandlæge, – helt på dine præmisser.

Beroligende
Hos Dentist.dk tilbyder vi altid, at du kan få noget beroligende, hvis det at gå til tandlæge for dig, er et stort problem. Alle, der har prøvet at få vores beroligende medicin, er rigtig glade for det. De siger alle, efter at have prøvet det, at de ikke længere har de store problemer med at gå til tandlæge, da de nu ved, at vi har mulighed for at hjælpe dem med angsten. Du er helt afslappet og du husker knap nok, at du har været under behandling. Når du er afslappet virker vores bedøvelse også langt bedre.

Behandling i fuld narkose

Til de ekstremt angste tilbyder Dentist.dk behandling i fuld narkose. Her er der også læge og sygeplejerske til stede.

Ring til Dentist.dk og få en aftale med en af vores dygtige Tandlæger som vil hjælpe dig med at overkomme din tandlægeskræk. Se nummeret til din klinik her.